גמליאל בשרים

הכינו את המרפסות – חנות הבשר הותיקה ברמת עמידר מציעה לקראת יום העצמאות מבחר בשרים טריים למנגל יום העצמאות המסורתי שיתקיים השנה מן הסתם עם מרפסות הבתים, במחירים מיוחדים לתושבי השכונה. להנאתכם להלן מתכון לקבב ביתי עם עגבנייה ופטרוזיליה:

קבב ביתי עם עגבנייה ופטרוזיליה

מתכון של רחל אליאס מרמת ישי.

מרכיבים

12-10 קבבים

  • 1 ק"ג בשר בקר טחון
  • 1 בצל קצוץ דק-דק
  • 1 כוס פטרוזיליה קצוצה דק-דק
  • 1 עגבנייה קטנה, קלופה וקצוצה דק-דק
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור טחון

אופן ההכנה

  1. מערבבים את כל מרכיבי הקבב ולשים היטב 5 דקות (הלישה ארוכה תתרום למרקם טוב של הקבב, ותהפוך אותו לפחות מתפורר).
  2. בעזרת ידיים רטובות מעצבים קבבים מאורכים ושטוחים סביב שיפודים רחבים.
  3. צולים על האש, או במחבת פסים, כמה דקות מכל צד.
שווה להרשם

הרשמו עוד היום והכנסו למועדון הצרכנות שלנו

עשרות הנחות במרום נווה

דילוג לתוכן